Dakpan RL-14 Rood

Dakpan RL-14 Rood

De RL- 14 dakpan is een mooie keramische rode dakpan met een oppervlakte van engobe. De RL-14 past door zijn vorm en kleur bij elke bouwstijl en kan daardoor bijna op elk dak worden verwerkt. Het is een klassieke dakpan die gevormd is uit de allerbeste klei en tot in detail is afgewerkt. 

De RL-14 dakpan heeft een variabele latafstand van 310 tot 340 mm en is hierdoor erg succesvol. De RL-14 is er in drie verschillende kleuren: Zwart, rood en antraciet. Alle drie deze kleuren verkopen wij bij het SteenHuys.  

Door de variabele latafstand en de verschillende kleuren van de RL-14 dakpan is deze dakpan geschikt voor iedere bouwstijl en kan dus in verschillende projecten worden toegepast.  

Is de RL-14 dakpan net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie dakpan? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Latafstand dakpan: 305 - 345 mm 

Latafstand dakpan bij gebruik van gevelpan: 310 - 340 mm 

Aantal per m2: circa 14,3 stuks

Dakpan RL-14 Rood
Materiaal Keramisch
Vorm Sterk geprofileerd
Kleur Rood
Latafstand Renovatiepan
Oppervlakte Engobe
Informatie aanvragen

In onze showroom zijn een aantal sfeerhoeken gecreëerd om er voor te zorgen dat u de juiste keuze maakt!

Offerte aanvragen

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak