Vacature vestiging Groningen

Het Steenhuys zoekt een (junior) verkoper / adviseur

Het Steenhuys is al ruim 10 jaar dé gevelsteen en dakpan specialist in de regio.
Wil jij onze klanten adviseren bij het maken van één van de meest beeld bepalende beslissing voor hun woning of pand? Dan hebben wij bij het Steenhuys een steengoede baan voor jou op onze nieuwe vestiging in Groningen!

Wat ga je doen
Je gaat als (toekomstig) specialist de aannemers en architecten bezoeken en adviseren in Noord Nederland. Tevens adviseer je de klanten in onze nieuwe stijlvolle showroom. Je begeleid het gehele verkoopproces, van het eerste contact tot en met inkoop. Je werkt aan relatiebeheer en bouwt nieuwe relaties op. 

Wie zoeken wij
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. De gevelstenen en dakpannen branche vind je een interessante branche. Je bent commercieel gedreven, communicatief vaardig, zorgvuldig, beschikt over een proactieve houding. Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken en je kan goed omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheden binnen deze baan.

Wat bieden wij
Een enthousiast team met een uitdagende en ambitieuze werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om te groeien tot een echte specialist in ons vakgebied.
Je ontvangt een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring. We bieden een fulltime jaarcontract met de intentie om deze vervolgens om te zetten in onbepaalde tijd.

Ben je enthousiast?
Ben jij die steengoede adviseur/verkoper die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en cv naar [email protected]. Wil je graag meer informatie neem contact op met Wim Bosman 06-41583394. Je mag natuurlijk ook de sollicitatie langs brengen, je bent van harte welkom aan de Boomhofstraat 14, te Gramsbergen.

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak