Vacature

Verkoopadviseur buitendienst (Gramsbergen)

Gevelstenen & Dakpannen een belangrijk onderdeel van de architectuur van een gebouw. Iemand die net even anders kijkt naar een gevel & dak, niet alleen naar de kleur maar ook alle andere facetten zoals verbanden, verwerking en ondersteuning in de praktijk.

Dat is wat wij bij Het Steenhuys doen! We adviseren en begeleiden onze klanten bij het maken van de keuze gevelstenen & dakpannen en alles wat daarbij komt kijken.

Bij Het Steenhuys staat een onafhankelijk en deskundig advies centraal in een gemoedelijke sfeer. Daarom durven wij ons dé gevelstenen & dakpannen specialist te noemen. We hebben een brede klantenkring zoals architecten, ontwerpers, particuliere opdrachtgevers, ontwikkelaars en bouwbedrijven.

Wat zoeken wij:

Je bent de verbinder namens Het Steenhuys tussen de baksteen- & dakpanindustrie met onze klanten. Als Verkoopadviseur vind jij het leuk om bestaande klanten te bezoeken en nieuwe contacten te maken.

Dagelijks ben je bezig met het volgen van nieuwe projecten en bezoek je architecten, ontwikkelaars en bouwondernemingen. Je adviseert enerzijds een architect en ontwikkelaars bij de keuze & mogelijkheden in de verschillende keramische producten anderzijds adviseer je de verwerker op de bouwplaats met de verwerking.

 Je volgt je eigen offertes op en verwerkt de orders , een dynamische functie waarin je veel schakelt en zelfstandig werkt.  Je taken overdag zijn divers, je uitdaging is om een klantenrelatie op te bouwen daarin helpen wij je om je te ontwikkelen tot een specialist in gevelstenen & dakpannen.

 Je werkzaamheden bestaan uit:

·         Acquisitie bij bestaande relaties van Het Steenhuys;

·         Nieuwe relaties/contacten maken voor Het Steenhuys;

·         Advisering van klanten in onze showroom;

·         Offertes uitwerken en opvolging hiervan;

·         Verwerken van orders;

 Wie ben jij

Jij bent klantgericht ingesteld, enthousiast, communicatief sterk en punctueel.

Je bent een teamspeler maar bent ook in staat zelfstandig te werken ook ben je in staat onze werk processen makkelijk eigen te maken.

Wat neem jij mee

·         Communicatief sterk niveau zowel mondeling als schriftelijk;

·         Flexibel en snel kunnen schakelen;

·         Accurate en proactieve houding;

·         Commerciële houding

·         Durft je eigen verantwoordelijkheden te nemen;

·        MBO-4 /  HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij

Een gemoedelijke en prettige werkomgeving in een hecht team waarin ruimte is voor jou nieuwe ideeën en initiatieven. Je kunt jezelf ontwikkelen binnen je functie maar ook zijn er mogelijkheden verder te ontwikkelen binnen onze organisatie. We bieden je een goed salaris, gebaseerd op je kennis en kunde, maar ook goede arbeid secundaire voorwaarden zoals HIBIN Pensioen. Natuurlijk ook een gezellige een vrijdagmiddagborrel.

 Profiel kandidaat

·         Man of vrouw;

·         Ervaring in de bouwmaterialenbranche / bouw;

·         Eigen netwerk zou mooi zijn;

·         Regio Overijssel / Twente / Gelderland;

·         Opleidingsniveau MBO+ / HBO.

 

Interesse ?

 Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Telefoonnummer            : 0524-562426

E-mail                                : [email protected]

 

Uw reactie wordt in vertrouwen behandeld.

 

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak