Herenhuis Avereerst

Gevelsteen 89AH

Herenhuis Avereerst

Statig wonen met een klassieke uitstraling passend in de omgeving van het Reestdal. De karakteristieke details geven deze nieuwe woning een tijdloos karakter.

Het Steenhuys heeft voor deze woning de gevelsteen 89AH geadviseerd een bruin genuanceerde handvorm sorting. De geleverde dakpannen FP.10 basalt met zijn vlakke goot en ronde wel is een grootformaat dakpan die als resultaat een licht golvende, hamonieuze dakstructuur geeft.

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 89AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

002
000
07
06
08
Gevelsteen 89AH

Gevelsteen 89AH

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 89AH of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 89AH
Dakpannen FP10 Basalt

Dakpannen FP10 Basalt

Bent u geintereseerd in de dakpannen FP10 basalt of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Dakpannen FP10 Basalt

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak