Moderne woning Gramsbergen

Gevelsteen 93AH

Moderne woning Gramsbergen

Het Steenhuys heeft de stenen en dakpannen voor deze moderne woning te Gramsbergen mogen leveren. De woning die te zien is op deze foto’s heeft een strakke uitstraling. De uitstraling wordt benadrukt door het hilversumsformaat, dit formaat is langer en dunner dan het traditionele waalformaat. Ook het stootvoegloze metselvwerk maakt de strakke uitstraling.

De vorm van de woning is landelijk, maar door het gebruik van de grijze stenen is de woning weer modern. Door de vorm en het gebruik van de juiste kleur stenen past de woning goed bij de omgeving waar deze is gevestigd. Bij deze woning is er gebruik gemaakt de 93AH gevelsteen.  

De 93AH is een strengperssteen in hilversumsformaat. Ook is deze gevelsteen geproduceerd volgens het cradle- to- cradle principe.  

De 93AH gevelsteen is grijs van kleur en zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. De steen bestaat uit verschillende tinten grijs. Er is gekozen voor een soortgelijke kleur voeg, dit zorgt voor een mooi en strak geheel van de woning.  

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

steen 93AH
93AH gramsbergen
Steen 93AH
Gevelsteen 93AH

Gevelsteen 93AH

Meer weten over de gevelsteen 93AH?

Is de 93AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak