Vrijstaande woning Eelderwolde

Gevelsteen 4L-3F

Vrijstaande woning Eelderwolde

Het Steenhuys heeft voor deze vrijstaande woning in Eelderwolde de gevelstenen mogen leveren. Bij dit project is er gebruik gemaakt van een wasserstrich gevelsteen. Deze gevelsteen is geproduceerd volgens het Cradle-to-Cradle principe en draagt het zilveren C2C certificaat. Daarnaast zijn de strek en kop van deze sortering tijdens de productie behandeld met een vuilafstotend, vochtwerend en dampdoorlatend middel voor blijvend mooie gevels.

De 4L-3F gevelsteen is een genuanceerde wasserstrich gevelsteen. Bij dit project zijn de gevelstenen stootvoegloos en in wilverband verwerkt, met daarbij antraciet voeg. In combinatie met de lichtgrijze kozijnen en de houtaccenten geven de woning een fraai gevelbeeld.

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 4L-3F gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

4L-3F Eelderwolde_6
4L-3F Eelderwolde_4
4L-3F Eelderwolde_5
4L-3F Eelderwolde_1
4L-3F Eelderwolde_2
4L-3F Eelderwolde_3
Gevelsteen 4L-3F

Gevelsteen 4L-3F

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 4L-3F of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 4L-3F

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak