Dakpan BO antra

Meer over Dakpan BO antra

De Bo antra dakpan is een buitengewone kleidakpan met een moderne uitstraling. De Bo antra dakpan krijgt deze uitstraling door de effen oppervlakte en de duidelijke lijnen van deze pan. Door de speciale constructie van deze dakpannen kunnen ze zowel in rij als in verband gelegd worden.  

De Bo antra dakpan heeft een variabele latafstand van 28 mm en het gewicht ligt onder de 4 kilo. Het voordeel van een lichte dakpan is dat deze gemakkelijker te leggen zijn voor de dakdekkers. Ook geeft een lichtere dakpan minder belasting voor de dakconstructie.   

De Bo antra dakpan is een moderne antraciet kleurige dakpan en is daardoor erg geschikt en interessant voor nieuwbouw maar ook voor renovatieprojecten. De duidelijke lijnen van deze dakpan brengen het moderne design mooi naar boven.  

Is de Bo antra dakpan precies wat u zoekt? Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over deze mooie dakpan? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Aantal per m2:  11,8 – 12,8 st. 

Gewicht pan: 3,95kg 

Aantal pallet: 240 st 

Informatie aanvragen

In onze showroom zijn een aantal sfeerhoeken gecreëerd om er voor te zorgen dat u de juiste keuze maakt!

Sample aanvragen
Materiaal: Keramisch
Vorm: Vlak
Kleur: Antraciet
Latafstand: 333 – 361 mm
Oppervlakte: Engobe

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak