Wij zijn het Steenhuys

Maak kennis met het Steenhuys

Het Steenhuys

Het Steenhuys Gramsbergen is gevestigd in een oud Pakhuis in het oude centrum van Gramsbergen. In het pakhuis hebben wij een sfeervolle showroom en een fraaie buitenpresentatie. Het Steenhuys Groningen is gevestigd op het Suikerterrein in Groningen. Daar hebben we een uniek circulair pand aangekleed met herbruikbare materialen zoals gevelstenen middels een droog stapelsysteem en keramische gevelbekleding.

In onze showrooms is een ruim assortiment aan gevelstenen en dakpannen te zien. Ook kunnen wij u een uitgebreide selectie gevelstenen op ingevoegde monsterpanelen laten zien. In diverse formaten (waalformaat, hilversumsformaat, langformaten) en uitvoeringen zoals handvorm, strengpers, wasserstrich, getrommeld etc. In onze showroom zijn een aantal sfeerhoeken gecreëerd en staan er voldoende ingevoegde monsterpanelen om er voor te zorgen dat u de juiste keuze maakt!


Assortiment gevelstenen, dakpannen en (sier-) bestrating

Het Steenhuys heeft een zeer uitgebreid assortiment aan gevelstenen en dakpannen. Wij voeren alle gerenommeerde merken in de markt waaronder Wienerberger, Vandersanden, Steenfabriek Engels, Steenfabriek Vogelensangh, Muhr Klinkerwerke, Caprice, de Rijswaard, Steenfabriek Strating, Steenfabriek Gebr. Klinkers, Eurosteen Kerkrade, Rodruza, Monier en Röben maar ook Egernsund Tegl, Iking Klinkerwerk, Hebrok Ziegel, Vandemoortel, Hagemeister, ABC Klinkergruppe, Laumans, Deppe Backstein, Edilians, Janinhoff, Steenfabrieken Nelissen en Steenbakkerij Floren zijn bij ons vertegenwoordigd in de showroom. Deze gevelstenen en dakpannen hebben wij zowel binnen als buiten gepresenteerd. Ook staan er opstellingen met verschillende voegmortels en is er een uitgebreid fotoarchief met referentieadressen waar u gebruik van kunt maken. 


Voordelen baksteen

Bij het kiezen van de materialen voor uw woning maakt u keuze voor vaak een levenslange periode en deze keuze is niet alleen een esthetische keuze. Zoveel van wat aanvankelijk lage prijzen biedt, zoals gestucte gevels, worden gemakkelijk vuil en zorgen op de langere termijn voor significant meer onderhoud en onderhoudskosten.

Baksteen, het  oudste en meest tijdloze bouwmateriaal, geeft uw huis waarde en een levendig karakter - op de gevel, binnenshuis of als bestrating. Een verscheidenheid van kleuren, vormen en oppervlakken openen fascinerende design mogelijkheden - het maakt niet uit of u liever een klassieke, een puristische of een meer landelijke look zou willen.

Eenmaal verwerkt, heeft een bakstenen gevel tientallen jaren geen onderhoud en service nodig. Steen kan worden gecombineerd met de meeste moderne thermische isolatiesystemen en biedt een uitstekende bescherming tegen vocht, koude, warmte en geluid.

Kortom, baksteen is een goede beslissing - en Het Steenhuys is de juiste partner om het beste voor uw pandte kiezen!


Baksteen - De voordelen op een rijtje:

Uiterlijk: individueel, levendig karakter en kwaliteit

Diversiteit : enorme keuze aan kleuren, maten en afwerkingen

Waarde weerstand : uitermate goed bestendig, vrijwel onbeperkte levensduur  en onderhoudsvrij

Energiebesparing : kan worden gecombineerd met moderne thermische isolatiesystemen

Bescherming : tegen vocht, koude, warmte en geluid

Duurzaam : nieuwe technieken maken hergebruik mogelijk. Denk hierbij aan droogstapelsystemen zoals ClickBrick en FixBrick

Neem een rondleiding

Neem een rondleiding

20201028_092409
20201028_092429
20201028_092441
20200920_150012
20200920_145928
20201028_092306
grunn vignettering
DSC_1100
DSC_1092
IMG_3378

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak