Wij zijn het Steenhuys

Maak kennis met het Steenhuys

Het Steenhuys

Het Steenhuys is gevestigd in een oud Pakhuis in het oude centrum van Gramsbergen. Hier hebben wij een buitenpresentatie maar ook een showroom binnen. Er is een ruim assortiment aan gevelstenen en dakpannen maar ook sierbestrating heeft een plek gekregen in onze showtuin! In onze showroom zijn een aantal sfeerhoeken gecreëerd en staan er voldoende ingevoegde monsterpanelen om er voor te zorgen dat u de juiste keuze maakt!


Assortiment gevelstenen, dakpannen en (sier-) bestrating

Het Steenhuys heeft een zeer uitgebreid assortiment aan gevelstenen en dakpannen. Wij voeren alle gerenommeerde merken in de markt waaronder Wienerberger, Daas Baksteen, Steenfabriek Engels en Röben maar ook Egernsund Tegl, Hebrok Ziegel, Vandemoortel en Steenbakkerij Floren zijn bij ons vertegenwoordigd in de showroom. Deze gevelstenen en dakpannen hebben wij zowel binnen als buiten gepresenteerd. Ook staan er opstellingen met verschillende voegmortels en is er een uitgebreid fotoarchief waar u gebruik van kunt maken. 


Voordelen baksteen

Door te kiezen voor de materialen van uw nieuwe woning , zet u de koers uit voor een lange tijd - en niet alleen visueel . Zoveel van wat aanvankelijk lage prijzen biedt, zoals gestucte gevels, worden gemakkelijk vuil en zorgen op de langere termijn voor significant meer onderhoud en onderhoudskosten .

Baksteen, het  oudste en meest tijdloze bouwmateriaal, geeft uw huis waarde en een levendig karakter - op de gevel, binnenshuis of als bestrating . Een verscheidenheid van kleuren, vormen en oppervlakken openen fascinerende design mogelijkheden - het maakt niet uit of u liever een klassieke, een puristische of een meer natuurlijke handgemaakte look zou willen.

Eenmaal geïnstalleerd, heeft een bakstenen gevel tientallen jaren geen onderhoud en service nodig. Steen kan worden gecombineerd met de meeste moderne thermische isolatiesystemen en biedt een uitstekende bescherming tegen vocht, koude, warmte en geluid.

Kortom, baksteen is een goede beslissing - en Het Steenhuys is de juiste partner om het beste voor uw huis te kiezen!


Baksteen - De voordelen op een rijtje:

Uiterlijk: individueel, levendig karakter en kwaliteit

Diversiteit : enorme keuze aan kleuren, maten en afwerkingen

Waarde weerstand : uitermate goed bestendig, vrijwel onbeperkte levensduur  en onderhoudsvrij

Energiebesparing : kan worden gecombineerd met moderne thermische isolatiesystemen

Bescherming : van vocht, koude, warmte en geluid

Neem een rondleiding

Neem een rondleiding

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak