vrijstaande woning Hardenberg

Gevelsteen 110AH

Vrijstaande woning Hardenberg

Het Steenhuys heeft voor deze vrijstaande woning in Hardenberg de gevelstenen en dakpannen mogen leveren. Bij dit project is er gebruik gemaakt van een grijs genuanceerde handvorm gevelsteen. Deze handvorm gevelsteen is een unieke ambachtelijke steen in zijn soort. Deze gevelsteen bestaat uit verschillende kleuren en heeft een bezand en generfd oppervlak, dit geeft de steen veel karakter.  

De FP10 dakpan Basalt is gebruikt bij dit project. De FP10 dakpannen zijn gemaakt uit het allerbeste klei en zijn verfijnd en afgewerkt tot in detail. 

De kleuren die u ziet terug komen in de 110AH gevelsteen zijn de kleuren grijs, donkergrijs, lichtgrijs, donkerbruin en antraciet. Deze gevelsteen is in veel verschillende projecten toepasbaar. In dit geval is de steen toegepast bij een landelijke woning met een moderne uitstraling.  

De 110AH gevelsteen is een genuanceerde handvorm gevelsteen. Er is bij dit project gebruik gemaakt van een licht grijze voeg, dit zorgt voor een mooi rustig beeld. Aangezien de steen van zichzelf al veel kleuren heeft en verder gebruik is gemaakt van donkere kozijnen, deuren en dakpannen zorgt een lichte voeg voor een rustig beeld.  

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 110AH gevelsteen of de FP10 dakpan net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

download (60)
download (61)
Gevelsteen 110AH

Gevelsteen 110AH

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 110AH of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 110AH

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Dakpan FP10 Basalt

Dakpan FP10 Basalt

Is de FP10 dakpan net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie dakpan? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Dakpan FP10 Basalt

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak