Schuurwoning Heerde

Gevelsteen 191AH

Schuurwoning Heerde

Bij dit project is er gebruik gemaakt van moduulformaat gevelstenen: deze zijn langer en dunner dan de gebruikelijke waalformaat gevelstenen. In Heerde is een bijzondere woning gebouwd. Het is een landelijke woning met een modern jasje. Er is gebruik gemaakt hout, glas, riet en onze 191AH gevelsteen. Een woning als deze zult u niet vaak tegen komen en daar hoort dan natuurlijk ook een unieke gevelsteen bij.  

De 191AH gevelsteen is een donkere steen vol met karakter! De donkere kleur van deze steen zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Door de combinatie met het hout, glas en riet geeft deze 191AH gevelsteen het landelijke huis in Heerde een moderne uitstraling.  

Er is gebruik gemaakt van een donkere voeg, dit zorgt er voor dat de donkere kleur van de 191AH gevelsteen er nog meer uitspringt. In dit geval is de rest van de woning erg rustig qua kleur, het hout en het riet zijn bijna dezelfde kleur dus in dit geval mogen de stenen best opvallen.  

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Gevelsteen 191AH

Gevelsteen 191AH

Heerde3
download (80)
Heerde10
Schuurwoning

Meer weten over de gevelsteen 191AH?

Is de 191AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak