Schuurwoning Heerde

Gevelsteen 192AH

Schuurwoning Heerde

Bij dit project is er gebruik gemaakt van moduulformaat gevelstenen: deze zijn langer en dunner dan de gebruikelijke waalformaat gevelstenen. In Heerde is een bijzondere woning gebouwd. Het is een landelijke woning met een modern jasje. Er is gebruik gemaakt hout, glas, riet en onze 192AH gevelsteen. Een woning als deze zult u niet vaak tegen komen en daar hoort dan natuurlijk ook een unieke gevelsteen bij.  

De 192AH gevelsteen is een donkere steen vol met karakter! De donkere kleur van deze steen zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Door de combinatie met het hout, glas en riet geeft deze 192AH gevelsteen het landelijke huis in Heerde een moderne uitstraling.  

Er is gebruik gemaakt van een donkere voeg, dit zorgt er voor dat de donkere kleur van de 192AH gevelsteen er nog meer uitspringt. In dit geval is de rest van de woning erg rustig qua kleur, het hout en het riet zijn bijna dezelfde kleur dus in dit geval mogen de stenen best opvallen.  

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgt of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Gevelsteen 192AH

Gevelsteen 192AH

Heerde3
download (80)
Heerde10
download (79)

Meer weten over de gevelsteen 192AH?

Is de 192AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak