School de Oase

Gevelsteen 7B

School de Oase

Het Steenhuys heeft de stenen voor de bouw van de nieuwe school De Oase mogen leveren. Bij dit project is gebruik gemaakt van een gele wasserstrich gevelsteen. Deze steen heeft zoals u op de afbeeldingen kunt zien een karaktervolle maar ook strakke uitstraling.  

Deze gevelsteen bestaat uit verschillende kleuren, namelijk: geel, okergeel, wit en lichtgrijs. Dit komt omdat de steen gemaakt is uit verschillende kleisoorten. Deze gele steen in combinatie met een grijzere steen die onderaan het gebouw zijn geplaatst geeft een mooi uniek beeld. De Oase heeft nu een moderne uitstraling gekregen en straalt een welkom gevoel uit.  

Er is gebruik gemaakt van een donkere voeg, dit zorgt voor één geheel. Door een donkere voeg te gebruiken komt de grijze kleur van de onderste laag weer terug tussen de 7B gevelstenen. Dit maakt het een passend geheel.  

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 7B gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Gevelsteen 7B

Gevelsteen 7B

Meer weten over gevelsteen 7B?

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 7B of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

gevelsteen 7B

Ook onze andere projecten bekijken?

Neem een kijkje in ons lookbook en zie welke projecten wij nog meer hebben mogen voorzien van onze producten.

Lookbook
IMG_2843
IMG_2838
IMG_2841

Contact opnemen

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak