Vrijstaande woning in Hardenberg

Gevelsteen 16B

Vrijstaande woning in Hardenberg

Het Steenhuys heeft voor een mooie nieuwbouw woning in Hardenberg de gevelstenen mogen leveren en dit is het prachtige eind resultaat. Tijdens dit project is er gebruik gemaakt van de 16B gevelsteen. 

De karaktervolle rode kleur zorgt voor een warme maar ook ambachtelijke uitstraling van de woning. De 16B gevelsteen bestaat uit verschillende kleuren, namelijk de kleuren: rood, paars en verschillende grijs tinten. De handvorm van de steen zorgt voor een bezand en generfd oppervlak.  

Er is in dit project gebruik gemaakt van een licht grijze voeg. Het gebruiken van voegen kan namelijk voor verschillende effecten zorgen qua uitstraling van uw woning. De licht grijze voeg die gekozen is voor dit project, is gelijk aan de kleur steen die gebruikt is bij de kozijnen (de raamdropels). Dit zorgt voor een mooi bijpassend geheel van de woning.  

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Gevelsteen 16B

Gevelsteen 16B

16B
Hardenberg
project 16B

Meer weten over de gevelsteen 16B?

Is de 16B gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak