Gevelsteen GHS-957

Gevelsteen GHS-957

Gevelstenen GHS-957

De gevelsteen GHS-957 is een getrommelde handvormsteen die zorgt voor een rustieke gevel. De gevelsteen is gebakken met een verouderingstechniek: De stenen worden getrommeld voordat ze worden gebakken, dit geeft de gevelsteen een rustieke uitstraling met lichte en donkere nuances.

De grondstoffen die worden gebruikt bij het maken van deze gevelsteen worden hoofdzakelijk uit lokale, eolische Weichsel-leemlagen gedolven. Er wordt gebruik gemaakt van specifieke zandsoorten, dit zorgt er voor dat de handvormgevelsteen de gewenste kleur krijgt.

Is de gevelsteen GHS-957 net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs!

Afmetingen: +/- 215 x 100 x 65

Aantal m2: 58 st

Aantal pallet: 620 st

Gewicht: 2,11 kg

Gevelsteen GHS-957
Kleur Geel
Vorm Handvorm
Nuancering Genuanceerd
Formaat Dikformaat
Informatie aanvragen

In zowel onze showroom in Gramsbergen als in onze showroom in Groningen zijn verschillende sfeerhoeken gecreëerd. Dit om u nog beter te begeleiden in het maken van de juiste keuze.

 

Offerte aanvragen

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak