FP10 dakpan zwart

Dakpan FP10 Zwart

De FP10 dakpannen zijn in vergelijking met andere dakpannen groot in formaat. De oppervlakte van de dakpannen is groot en de deklengte en dekbreedte zijn groot. U hebt per vierkante meter voldoende aan maar tien FP10 dakpannen. Dit verlaagd de materiaalkosten en arbeidskosten aanzienlijk, wat een erg groot voordeel is! 

De FP10 dakpannen zijn gemaakt uit het allerbeste klei en zijn verfijnd en afgewerkt tot in detail. De FP10 dakpannen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar bij het Steenhuys waaronder  Zwart edelengobe, Antraciet, Rood en Basalt.  

Het verschil ten opzichte van andere dakpannen zit hem in de sluiting van deze dakpan. De FP10 is voorzien van een nieuwe techniek dat een maximum aan bescherming tegen regen biedt.

Is de FP10 dakpan net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie dakpan? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Flachdach groot model, Fabriek: Brüggen Duitsland 

Aantal per m2: 10 st. 

Latafstand: 375-390 mm 

Gewicht pan: 4 kg 

Aantal pallet: 240 st 

Dakpan FP10 Zwart
Materiaal Keramisch
Vorm Flachdach
Kleur Zwart
Latafstand 375-390 mm
Oppervlakte Engobe
Informatie aanvragen

In zowel onze showroom in Gramsbergen als in onze showroom in Groningen zijn verschillende sfeerhoeken gecreëerd. Dit om u nog beter te begeleiden in het maken van de juiste keuze.

 

Offerte aanvragen

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak