Dakpan RV10 zwart edel-engobe

Meer over Dakpan RV10 zwart edel-engobe

De RV10 dakpannen zijn in vergelijking met andere dakpannen groot in formaat. De oppervlakte van de dakpannen is groot en de deklengte en dekbreedte zijn groot. U hebt per vierkante meter voldoende aan maar tien RV10  dakpannen. Dit verlaagd de materiaalkosten en arbeidskosten aanzienlijk, wat een erg groot voordeel is! 

De RV10  dakpannen zijn gemaakt uit het allerbeste klei en zijn verfijnd en afgewerkt tot in detail. De RV10  dakpannen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar bij het Steenhuys waaronder  Zwart edel engobe, Antraciet en Rood

Het verschil ten opzichte van andere dakpannen zit hem in de sluiting van deze dakpan. De RV10 is voorzien van een nieuwe techniek dat een maximum aan bescherming tegen regen biedt.

Is de RV10  dakpan net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie dakpan? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Aantal per m2: 10,3 st. 

Latafstand: 357 - 398 mm 

Gewicht pan:  3,9 kg 

Aantal pallet: 240 st 

Informatie aanvragen

In onze showroom zijn een aantal sfeerhoeken gecreëerd om er voor te zorgen dat u de juiste keuze maakt!

Sample aanvragen
Materiaal: Keramisch
Vorm: OVH
Kleur: Zwart
Latafstand: 357-398 mm
Oppervlakte: Edel - Engobe

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak