Gevelsteen 16B

Gevelsteen 16B

De 16B gevelsteen is een handvorm gevelsteen en heeft een karaktervolle rode kleur. De kleur van de 16B gevelsteen bestaat uit verschillende kleuren die samen komen. De gevelsteen heeft rode, paarse en grijze kleur tinten. De 16B gevelsteen past goed bij landelijke huizen, maar ook juist bij nieuwbouw woningen. Deze gevelsteen geeft uw woning een warme en karaktervolle uitstraling.

De 16B gevelsteen hebben wij ook mogen leveren bij een mooie nieuwbouwwoning in Hardenberg. Bekijk dit project in ons Lookbook!

Is de 16B gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs!  

Afmetingen: +/- 209 x 97 x 50 mm 

Aantal m2: Circa 75st per m2

Aantal pallet: 432 Stuks  

Gewicht: 1,65 kg per stuk

Gevelsteen 16B
Kleur Rood
Vorm Handvorm
Nuancering Genuanceerd
Formaat Waalformaat
Informatie aanvragen

In zowel onze showroom in Gramsbergen als in onze showroom in Groningen zijn verschillende sfeerhoeken gecreëerd. Dit om u nog beter te begeleiden in het maken van de juiste keuze.

 

Offerte aanvragen

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak