26 januari 2022

Op 1 mei 2010 hebben wij, Wim Bosman en Klaas Henk Brink, Het Steenhuys opgericht. Een onafhankelijke steenhandel, gericht op gevelstenen en dakpannen. Eerst vanuit Dedemsvaart, en sinds 2013 vanuit het prachtige pand te Gramsbergen.

In de loop der jaren hebben wij een fantastische klantenkring opgebouwd op basis van kennis, kunde en vertrouwen. Wij hebben prachtige projecten gerealiseerd, waar wij dankbaar voor zijn dat wij daar ons “steentje” aan bij hebben mogen dragen.

Daar komt per 1 februari een nieuwe vestiging bij op het Suikerunieterrein te Groningen. Dit alles om u als klant nog beter te kunnen bedienen. Ook vanuit Groningen zullen wij u met veel enthousiasme bedienen met de kennis en kunde die u van ons gewend bent.

Echter zal ik, Klaas Henk Brink, per 31 januari niet meer werkzaam zijn bij Het Steenhuys. In goed overleg heb ik besloten om Het Steenhuys te verlaten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.  

Ik wil iedereen bedanken voor de fijne tijd bij Het Steenhuys. Wim, als compagnon, voor het prachtige bedrijf dat we hebben opgebouwd. Mijn collega’s voor de mooie tijd dat we hebben mogen samenwerken. En zeker u als leverancier voor het vertrouwen in ons vermogen om de producten op de juiste manier te leveren.

Bedankt voor de plezierige samenwerking, misschien komen we elkaar in de toekomst elders nog tegen. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie contact opnemen met Wim Bosman op telefoonnummer 0524-562426 of per mail op [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

Namens Het Steenhuys

 

Klaas Henk Brink & Wim Bosman

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak