Apotheek Hardenberg

Gevelsteen 184AH

Apotheek Hardenberg

Het Steenhuys heeft de stenen voor de bouw van de nieuwe Apotheek in Hardenberg mogen leveren. Bij dit project is gebruik gemaakt van een grijs genuanceerde gevelsteen. Deze steen heeft zoals u op de afbeeldingen kunt zien een een strakke moderne uitstraling.

Deze gevelsteen is geleverd in een langformaat en stootvoegloos verwerkt waardoor er een fraai lijnenspel ontstaat in het gevelbeeld van dit pand. 

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 184AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Gevelsteen 184AH

Gevelsteen 184AH

Meer weten over gevelsteen 184AH

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 184AH of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

gevelsteen 184AH

Ook onze andere projecten bekijken?

Neem een kijkje in ons lookbook en zie welke projecten wij nog meer hebben mogen voorzien van onze producten.

Lookbook
foto 14
foto 4
foto 2
foto 10
foto 8
foto 9
foto 7

Contact opnemen

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak