Appartementen De Marsch Hardenberg

Gevelsteen 34B

Appartementen De Marsch Hardenberg

Naast de Amaliabrug met prachtig uitzicht op de Vecht is een fraai appartementencomplex gebouwd. Het Steenhuys heeft hiervoor de opdrachtgever(s) mogen adviseren bij het maken van de keuze in gevelstenen. 

De kleuren die u ziet terug komen in de 34B gevelsteen zijn de kleuren rood, bruin, de gevelsteen heeft een wasserstrich oppervlak.  In het metselwerk zijn diverse details gemaakt samen met de antraciet kozijnen en witte stucwerk een mooi complex aan de Vecht in Hardenberg. 

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 34B gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

De Marsch Appartementencomplex Hardenberg foto_13
De Marsch Appartementencomplex Hardenberg foto_3
De Marsch Appartementencomplex Hardenberg foto_4
De Marsch Appartementencomplex Hardenberg foto_7
De Marsch Appartementencomplex Hardenberg foto_6
De Marsch Appartementencomplex Hardenberg foto_9
Gevelsteen 34B

Gevelsteen 34B

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 34B of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 34B

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak