Boerderij Lemelerveld

Gevelsteen 43AH

Boerderij Lemelerveld

Het Steenhuys heeft voor deze fraaie woonboerderij in Lemelerveld de gevelstenen mogen leveren. De gevelstenen hebben typische onregelmatige vormen en nerven van oude, handgevormde stenen. De kleurstelling is overwegend rode kleur, met diverse nuances van lichtgrijs tot bruinzwart. 

Deze gevelstenen zijn generfd, licht bezand, met witte, gele en grijze mortelresten.  De textuur bevat stenen met licht afgeronde hoeken en randen en geeft hierdoor het verweerd uitzicht van herbruiksteen. Door de zéér getrouwe benadering en de specifieke kleurentinten is deze textuur uitermate geschikt voor restauratiewerkzaamheden en op authentieke gebouwen zoals bijvoorbeeld boerderijen.

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 43AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

43AH Lemelerveld_1
43AH Lemelerveld_5
43AH Lemelerveld_2
43AH Lemelerveld_4
43AH Lemelerveld_3

Gevelsteen 43AH

Bent u geïnteresseerd in de gevelsteen 43AH of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 43AH

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak