Boerderij Rheeze

Gevelsteen 28B

Boerderij Rheeze

Het Steenhuys heeft voor deze fraaie woonboerderij in Rheeze de gevelstenen mogen leveren. Bij dit project is er gebruik gemaakt van een rood bruin genuanceerde handvorm gevelsteen. Deze gevelsteen bestaat uit verschillende kleuren en heeft een bezand en generfd oppervlak, dit geeft de steen veel karakter.  

De kleuren die u ziet terug komen in de 28B gevelsteen zijn de kleuren rood, bruin en zwarte bezanding. Deze gevelsteen is in veel verschillende projecten toepasbaar. In dit geval is de steen toegepast bij een woonboerderij met een authentieke uitstraling.  

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 28B gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

28B Peppelweg 1
28B Peppelweg
28B Peppelweg 1-1
Peppelweg Rheeze_11
Gevelsteen 28B

Gevelsteen 28B

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 28B of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 28B

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak