Kubuswoning Eelderwolde

Gevelsteen 94AH

Kubuswoning Eelderwolde

Het Steenhuys heeft voor deze Kubuswoning in Eelderwolde de gevelstenen mogen leveren. Bij dit project is er gebruik gemaakt van een witte wasserstrich gevelsteen. Deze gevelsteen is geproduceerd volgens het Cradle-to-Cradle principe en draagt het zilveren C2C certificaat. Daarnaast zijn de strek en kop van deze sortering tijdens de productie behandeld met een vuilafstotend, vochtwerend en dampdoorlatend middel voor blijvend mooie gevels.

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 94AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

94AH Azuurjuffer 41 Eelderwolde_1
94AH Azuurjuffer 41 Eelderwolde_3
94AH Azuurjuffer 41 Eelderwolde_5
94AH Azuurjuffer 41 Eelderwolde_6
94AH Azuurjuffer 41 Eelderwolde_2
94AH Azuurjuffer 41 Eelderwolde_7
94AH Azuurjuffer 41 Eelderwolde_4
Gevelsteen 94AH

Gevelsteen 94AH

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 94AH of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 94AH

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak