Moderne Vrijstaande Woning Hengelo

Gevelsteen 83AH

Moderne Vrijstaande Woning Hengelo

Het Steenhuys heeft voor deze moderne vrijstaande woning in Hengelo de gevelstenen mogen leveren. Voor deze kubistische woning hebben wij de 83AH gevelsteen geadviseerd, deze is stootvoegloos gemetseld om een fraai lijnenspel te krijgen in de gevels van woning.

De 83AH is een grijze gevelbaksteen met een wasserstrich structuur. Door het ontbreken van de bezanding komt de keramische karakteristiek van de specifieke kleisoort en bewerking optimaal naar voren. Dit geeft de woning een geheel eigen chachet. Zowel de esthetische kwaliteit als de waarde van de woning profiteren hiervan.

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Gevelsteen 83AH

Gevelsteen 83AH

GrijsWS Hengelo-min
GrijsWS Hengelo6-min
GrijsWS Hengelo4-min
GrijsWS Hengelo2-min
GrijsWS Hengelo1

Meer weten over de gevelsteen 83AH?

Is de 83AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak