Notariswoning Hardenberg

Gevelsteen 28B

Notariswoning Hardenberg

Het Steenhuys heeft voor deze Notariswoning in Hardenberg de gevelstenen en dakpannen mogen leveren. Bij dit project is er gebruik gemaakt van een rood bruin genuanceerde handvorm gevelsteen. Deze gevelsteen bestaat uit verschillende kleuren en heeft een bezand en generfd oppervlak, dit geeft de steen veel karakter.  

De kleuren die u ziet terug komen in de 28B gevelsteen zijn de kleuren rood, bruin en zwarte bezanding. Deze gevelsteen is in veel verschillende projecten toepasbaar. In dit geval is de steen toegepast bij een notarisstijl woning met een moderne uitstraling.  

De 28B gevelsteen is een genuanceerde handvorm gevelsteen. Er is bij dit project gebruik gemaakt van een antraciet voeg, in combinatie met de witte kozijnen een fraai gevelbeeld. 

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 28B gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

Erve Ruitminck Netterden Hardenberg10
Erve Ruitminck Netterden Hardenberg6
Netterden Hardenberg14
Gevelsteen 28B

Gevelsteen 28B

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 28B of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 28B

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Dakpan FP10 Zwart

Dakpan FP10 Zwart

Is de FP10 dakpan net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie dakpan? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Dakpan FP10 Zwart

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak