Schuurwoning Oldenzaal

Gevelsteen 191AH speciaal

Schuurwoning Oldenzaal

Bij dit project is er gebruik gemaakt van moduulformaat gevelstenen: deze zijn langer en dunner dan de gebruikelijke waalformaat gevelstenen. In Oldenzaal is deze fraaie schuurwoning gebouwd. Het is een schuurwoning met een modern jasje. Er is gebruik gemaakt hout, glas, dakpannen en onze 191AH speciaal gevelsteen. Een woning als deze zult u niet vaak tegen komen en daar hoort dan natuurlijk ook een unieke gevelsteen bij.  

De 191AH speciaal gevelsteen is een donkere steen vol met karakter! De donkere kleur van deze steen zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Door de combinatie met het hout, glas geeft deze 191AH speciaal gevelsteen deze fraaie schuurwoning in Oldenzaal een moderne uitstraling.  

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Gevelsteen 191AH

Gevelsteen 191AH

Oldenzaal6
Oldenzaal1
Oldenzaal3
Oldenzaal9
Oldenzaal5
Oldenzaal9

Meer weten over de gevelsteen 191AH?

Is de 191AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak