Villa Veluwe

Gevelsteen 93AH

Villa op de Veluwe

In de uitgestrekte bossen van de Veluwe heeft Het Steenhuys voor deze unieke villa de gevelstenen mogen leveren. Het unieke ontwerp van architectenbureau HofmanDujardin is naadloos verankerd in de omliggende natuur.

De detaillering, afwerking en kleurkeuze van Villa Veluwe vormen een perfecte symbiose. Daar draagt de  93AH gevelbaksteen in langformaat uitvoering in belangrijke mate aan bij. Voor deze steenkeuze stelde HofmanDujardin eerst uitgangspunten op en in nauwe samenspraak met de opdrachtgever, vervolgens is op advies van Het Steenhuys deze gevelsteen gekozen. Door de langgerekte vorm van de gevelsteen versterkt het materiaal het horizontale karakter van de villa. Dit wordt verder kracht bijgezet, doordat de stenen zonder verticale stootvoegen zijn gemetseld. De dieper gelegen lintvoegen creëren zo doorlopende schaduwlijnen. De gemêleerde kleursamenstelling is nauw afgestemd op de andere materialen en creëert zo een natuurlijke textuur.  

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Gevelsteen 93AH

Gevelsteen 93AH

NL_MKT_PHO_Villa_veluwe_hofmand_dujardin_architecten_birchridge_SP_LF (11)
NL_MKT_PHO_Villa_veluwe_hofmand_dujardin_architecten_birchridge_SP_LF (10)
NL_MKT_PHO_Villa_veluwe_hofmand_dujardin_architecten_birchridge_SP_LF (12)
NL_MKT_PHO_Villa_veluwe_hofmand_dujardin_architecten_birchridge_SP_LF (8)
NL_MKT_PHO_Villa_veluwe_hofmand_dujardin_architecten_birchridge_SP_LF (1)
NL_MKT_PHO_Villa_veluwe_hofmand_dujardin_architecten_birchridge_SP_LF (4)

Meer weten over de gevelsteen 93B?

Is de 16B gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak