Villa Coevorden

Gevelsteen 12-6A

Villa Coevorden

Het Steenhuys heeft voor deze villa in Coevorden de gevelstenen mogen leveren. Bij dit project is er gebruik gemaakt van een zwarte strengpers gevelsteen. Deze gevelsteen sluit goed aan bij deze kubistische bouwstijl door zijn eenvoudige strakke vorm en zwarte kleur ontstaat er samen met de witte vlakken aandacht naar het spel tussen licht en donker. 

De gevelsteen 12-6A heeft een intens zwarte kleur maar met de engobe die is toegepast, ontstaat er een lichte nuance in de gevelbeeld. Deze gevelsteen is in veel verschillende projecten toepasbaar. In dit geval is de steen toegepast bij een villa in kubistische bouwstijl.

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 12-6A gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

12-6A Villa_2
12-6A Villa_6
12-6A Villa_3
12-6A Villa_1
12-6A Villa_5
12-6A Villa_4
Gevelsteen 12-6A

Gevelsteen 12-6A

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 12-6A of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 28B

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak