Villa Eelderwolde

Gevelsteen 31O + 93AH

Villa Eelderwolde

Het Steenhuys heeft voor deze Villa in Eelderwolde de gevelstenen mogen leveren. Bij dit project is er gebruik gemaakt van een combinatie van twee kleuren in antraciet en wit/grijs. De gevelstenen zijn geleverd in Hilversumsformaat en stootvoegloos verwerkt waardoor er een fraai lijnenspel onstaat in de gevel.

Deze gevelstenen is geproduceerd volgens het Cradle-to-Cradle principe en draagt het zilveren C2C certificaat.

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 31O of 93AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

06a
07
31O Eelderwolde_4
03
02
31O Eelderwolde_10
09
01
Gevelsteen 31O

Gevelsteen 31O

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 31O of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 31O
Gevelsteen 93AH

Gevelsteen 93AH

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 93AH of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 93AH

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak