Vrijstaande woning Stadshagen

Gevelsteen 18AH

Vrijstaande woning Stadshagen

Het Steenhuys heeft voor deze vrijstaande woning in Stadshagen de gevelstenen mogen leveren. Bij dit project is er gebruik gemaakt van deze grijs genuanceerde handvorm gevelsteen in combinatie met een zwarte handvorm gevelsteen. In de topgevels heeft men om de 3 lagen het metselwerk uit laten steken om een planken effect te creëren in de topgevels. 

De kleuren die u ziet terug komen in de 12AH gevelsteen zijn de grijs, aardetinten en een wit/creme bezanding. Deze gevelsteen is in veel verschillende projecten toepasbaar.

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 12AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

Ani 11
18AH_2
18AH_1
18AH_4
Ani 13
Gevelsteen 18AH

Gevelsteen 18AH

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 18AH of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 18AH

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak