Moderne woning Nijverdal

Gevelsteen 96AH

Moderne woning Nijverdal

Het Steenhuys heeft voor deze moderne woning in Nijverdal de gevelstenen mogen leveren. Bij deze woning is er gekozen voor een zwarte strengperssteen met een boomschors motief. Deze gevelsteen is geproduceerd volgens het Cradle-to-Cradle principe en draagt het zilveren C2C certificaat. 

De kleuren die zijn gebruikt, zijn verschillende tinten grijs en zwart. Deze steen is te verkrijgen in waalformaat en ook hilversums formaat. In dit geval is de steen toegepast bij een moderne woning en geven de gevelstenen samen met de antraciet kozijnen een fraai contrast met de rieten kap.

Bent u benieuwd naar ander projecten die wij hebben verzorgd of wilt u andere gevelstenen bekijken neem dan gerust een kijkje in ons lookbook.  

Is de 96AH gevelsteen net wat u zoekt, wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze mooie gevelsteen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of kom gezellig bij ons langs! 

 

IMG_0515
IMG_0516
IMG_0517
IMG_0519
IMG_0523
Gevelsteen 96AH

Gevelsteen 96AH

Bent u geintereseerd in de gevelsteen 96AH of wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze productenpagina of neem contact op!

Gevelsteen 96AH

Contact opnemen!

Heeft u misschien vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lookbook

Doe inspiratie op

Advies op maat

Kunnen wij u misschien helpen?

Er is veel keuze en soms werken bepaalde producten juist wel/niet samen. Wij hebben de kennis in huis om u hierbij te helpen!

Maak een afspraak